ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ - ΣΜΥΡΙΓΛΙ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣ

ΣΜΥΡΙΓΛΙ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

Διεύθυνση - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 6 Τ.Κ. - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τ.Κ.: 15342
Περιοχή - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Περιοχή: Αγία Παρασκευή Κατηγορία - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κατηγορία: ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ
Τηλέφωνο - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο: 2106018342 Fax - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Fax: -
Κινητό - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κινητό: - E-mail - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ E-mail: asfalizo@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Υπεύθυνος: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Ιστοσελίδα:
Το «ΣΜΥΡΙΓΛΙ» δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2006 με διάθεση και όραμα να φέρει τους πελάτες του σε επαφή με το αυθεντικό χειροποίητο κόσμημα και αντικείμενο. Το όνομά του το πήρε από το πέτρωμα (σμυρίγλι ή σμύριδα), από το οποίο κατασκευάζονται οι λίμες της αργυροχρυσοχοΐας, που βοηθούν τη λείανση των μετάλλων. Τα κοσμήματα (κολιέ, βραχιόλια, δακτυλίδια, σκουλαρίκια), είναι συνδυασμός μετάλλου με ημιπολύτιμους λίθους, κεραμικά και ξύλινα στοιχεία. Ιδιαιτερότητα του χώρου μα...
Επισκέπτες: 18185

ΣΜΥΡΙΓΛΙ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

ΣΜΥΡΙΓΛΙ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

Το «ΣΜΥΡΙΓΛΙ» δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2006 με διάθεση και όραμα να φέρει τους πελάτες του σε επαφή με το αυθεντικό χειροποίητο κόσμημα και αντικείμενο.

Το όνομά του το πήρε από το πέτρωμα (σμυρίγλι ή σμύριδα), από το οποίο κατασκευάζονται οι λίμες της αργυροχρυσοχοΐας, που βοηθούν τη λείανση των μετάλλων.

Τα κοσμήματα (κολιέ, βραχιόλια, δακτυλίδια, σκουλαρίκια), είναι συνδυασμός μετάλλου με ημιπολύτιμους λίθους, κεραμικά και ξύλινα στοιχεία. Ιδιαιτερότητα του χώρου μας είναι ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και αυθεντικό, ανεξαρτήτου κόστους!

Στην περίοδο εξέλιξης του «Σμυριγλίου» χρειάστηκε, από απαίτηση αγαπημένων φίλων – πελατών, να εξυπηρετήσει ευτυχισμένες μοναδικές στιγμές της προσωπική τους ζωής, όπως το γάμο τους ή τη βάπτιση των παιδιών τους. Αποτέλεσμα της συνθήκης αυτής, ήταν να εμπλουτιστεί πλήρως και η υποστήριξη γάμου – βάπτισης.

Οι περίοδοι των μεγάλων εορτών του έτους, Χριστούγεννα και Πάσχα, αποτελούν έναυσμα για ξεχωριστές λύσεις δώρων, όπως τα χριστουγεννιάτικα γούρια ή στολίδια, που ενισχύουν στο εορταστικό κλίμα!

Οι λαμπάδες του Πάσχα, κάθε χρόνο με διαφορετικά και πρωτότυπα σχέδια, καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό νονό, προκειμένου να ευχαριστήσει το βαπτιστήρι του, σε τιμές που όντως δεν υπάρχουν στην αγορά του χειροποίητου!!

Όλα αυτά σίγουρα μπορεί κανείς να τα διαπιστώσει έστω και μόνο με μια επίσκεψη από το «ΣΜΥΡΙΓΛΙ»…

Ευχαριστώ, θα χαρώ να σας δω από κοντά.

Σοφία Ιωαννίδη

ΣΜΥΡΙΓΛΙ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]